Interim HRM

Interim HRM

"Wij werken, vanuit de bedrijfsstrategie, samen aan de gewenste verandering."

Benieuwd naar onze visie op Interim HRM?

Advies op maat

HRM Helden geeft advies op maat en sluit aan bij de organisatiebehoefte. Veranderende wet- en regelgeving en cao’s, zieke medewerkers, personeelsdossiers, slecht of juist uitstekend presterende medewerkers, samenwerkingsproblemen, opleidingsplannen,  het functioneren en beoordelen van mensen, passende beloning; allemaal onderwerpen waar wij goed in thuis zijn.

HRM capaciteit nodig? 

We voorzien ook in tijdelijke extra HRM capaciteit. Of het nu gaat om het vervangen van een (tijdelijk) uitgevallen HR Manager of HR adviseur of extra HRM capaciteit vanwege tijdelijk extra werk. HRM helden kan zelf de interim professional leveren of kiest de beste kandidaat uit ons netwerk van interim HRM professionals. Binnen een paar dagen heb je de geschikte kandidaat aan tafel.

HRM Helden werkt voor jou 

We zijn in te huren op projectmatige basis bijvoorbeeld bij verandering. Wij werken, vanuit de bedrijfsstrategie, samen aan de gewenste verandering.

Of dit nu gaat om minder prettige, maar voor de continuïteit noodzakelijke maatregelen, zoals een reorganisatie, bedrijfssluiting of (collectief) ontslag of om maatregelen die jouw organisatie verbeteren en ontwikkelen zoals het opzetten van levensfasebewust HRM beleid, de ontwikkeling en invoering van een nieuw passend beloningssysteem, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, cultuurverandering; HRM Helden werkt voor jou!