Wyke Brugts

Wyke Brugts

"Wyke schuwt het moeilijke gesprek niet en verstaat tegelijkertijd de kunst om in verbinding te blijven.”

Maak ook kennis met Rick

Wyke 

Wyke is na haar opleiding HRM begonnen als Studieloopbaanbegeleider op de Hanzehogeschool en heeft zich ontwikkeld tot stevige HRM Adviseur met een duidelijke eigen visie. Zij is een serieuze gesprekspartner voor managementteams in organisaties; kundig in haar vak en daadkrachtig als persoon. Zij schuwt het moeilijke gesprek niet en verstaat tegelijkertijd de kunst om in verbinding te blijven. Aandachtsgebieden van Wyke zijn duurzame inzetbaarheid en aantrekkelijk werkgeverschap. 

Wil je meer weten over Wyke? Kijk dan eens op haar LinkedIn profiel en lees hoe haar klanten haar waarderen. 

ZuidOostZorg

"Wyke is een zeer professionele HR collega. Ik heb bewondering voor de snelheid waarmee ze zich binnen het team ontwikkelde tot een waardevolle collega. Professioneel, kritisch en vrolijk! Het was fijn samenwerken."

Petra Boddeüs - Capaciteitsmanager.

Arbo Impact Services B.V.

"Ik heb Wyke leren kennen als een prettige HR professional met de juiste aandacht voor communicatie. We hebben diverse verzuimdossiers doorlopen. Wat ik vooral prettig vond was de snelheid waarop ze reageerde en de persoonlijke aandacht voor de medewerker zonder het proces uit het oog te verliezen. Ik kan haar binnen mijn netwerk van harte aanbevelen!"

Vera van der Tuin - Directeur.