Wyke Brugts

Wyke Brugts

"Met Wyke samenwerken brengt gegarandeerd veel energie en plezier.”

Maak ook kennis met Rick

Wyke 

Wyke is als HRM Professional gespecialiseerd in Arbeidsmarktcommunicatie en Verzuim en helpt organisaties de regie te pakken over in - door en uitstroom. Andere aandachtsgebieden van Wyke zijn duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling. 

Met haar veelzijdige ervaring is zij een aanwinst voor jouw bedrijf!

Noordhoff Uitgevers

Wyke en ik hebben gezamenlijk een mooie start gemaakt om Noordhoff Uitgevers als werkgeversmerk nog sterker te positioneren. Zij vanuit de HR-rol, ik vanuit Marketing. Wyke weet snel haar weg in een organisatie te vinden, doorziet hoe processen lopen, zoekt de juiste mensen op én start met veel enthousiasme en daadkracht projecten op. Ook weet zij de verbinding te maken met andere organisaties, om zo nieuwe initiatieven te ontplooien waar wij de komende tijd veel profijt van zullen hebben. Wyke komt met goede ideeën en laat ons out-of-the-box denken en daarmee heeft ze snel toegevoegde waarde weten te brengen in onze organisatie. Daarnaast is Wyke ook een hele fijne, open én professionele collega! Mocht er opnieuw een project aandienen, dan zou ik haar zo weer vragen om ons te komen versterken.”

Britt Beusen.

Hanzehogeschool

“Je komt zelden iemand tegen die altijd enthousiast is. Wyke is zo iemand. Wyke en ik werkten verschillende keren samen bij de sollicitatietraining voor studenten van de Hanzehogeschool. Wyke als Recruiter, ik als sollicitatietrainer. Ik was onder de indruk van de manier waarop Wyke studenten op hun gemak stelde tijdens het gesprek en toch kritische feedback gaf. Ze voorzag de studenten van waardevolle tips en heeft oog voor de persoonlijkheid van de persoon. Studenten gaven aan dat ze heel veel aan het gesprek en de feedback van Wyke hadden. Met Wyke samenwerken brengt gegarandeerd veel energie en plezier.” 

Nynke Faber.